Vad är traditionell kinesisk medicin?

Vad är traditionell kinesisk medicin?

Traditionell kinesisk medicin – TKM är flera tusen år gammal kunskap som praktiseras med god effekt även idag. TKM ser hela människan och behandlaren ser på symtom både i kropp och själ. Ett tillstånd av smärta kan ha sitt ursprung i en obearbetad sorg som inträffade 20 år tidigare. Obalanser i energiflödet gör att vi ändrar rörelsemönster som i sin tur skapar stagnationer som ger smärta.

Inom TKM tittar man på helheten, hela människan, alla delar. Allt från fysisk smärta, psykisk smärta, temperaturskillnader i kroppen, balanser mellan tomhet och fullhet, till upplevelser och känslor.

Akupunktur är en del av TKM och har bevisat god effekt mot smärta, beroenden, utmattning och andra obalanser i våra kroppar. Akupunkturbehandling fokuserar inte på att bota symtomet utan att återställa balansen i energiflödet. På så sätt lindras inte bara symtomet utan hela människan. Målet är alltid att få människan i balans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...

KONTAKT

Adress: Storgatan 33B, Robertsfors
Email: anna@gradins.nu
Telefon: 070-286 96 10

Öppettider

Måndag 7-18

Tisdag 7-20

Onsdag 7-20

Torsdag 7-18

Fredag 7-16

Följ oss

Copyright © All Rights Reserved.