Förbättra ditt mående del 7

Förbättra ditt mående del 7

Ta tag i vardagsproblem.

Ta tag i sådant som stör dig i din vardag och hantera problemet på ett produktivt sätt. Om du behöver samla dig först, gör det eftersom ilska inte underlättar för det logiska tänkandet och problemlösningen. Låt känslorna lägga sig och återvänd sedan till problemet med lugnt hjärta och stillat sinne. När du gör det kommer lösningen att komma till dig och du kan gå vidare utan onödiga störningar i din omgivning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...

KONTAKT

Adress: Storgatan 33B, Robertsfors
Email: anna@gradins.nu
Telefon: 070-286 96 10

Öppettider

Måndag 7-18

Tisdag 7-20

Onsdag 7-20

Torsdag 7-18

Fredag 7-16

Följ oss

Copyright © All Rights Reserved.