Förbättra ditt mående del 1:

Förbättra ditt mående del 1:

Ofta funderar vi människor på hur vi kan må bättre. Vi börjar med det som vi tror är lätt: att träna regelbundet och äta nyttigt. Slå upp vilken tidning du vill och du hittar just DEN dieten som ska skapa din lycka.
Men vi glömmer bort att även själen behöver ro för att lyckan ska komma. Hur gör vi det då?

Börja med att ta ansvar för dina handlingar.
Stå för dina handlingar. Det hjälper inte att skylla sina handlingar på andra, på omständigheter eller på upplevelser. Kom ihåg att varje uttalande och handling är ett val. När vi börjar ta ansvar för vad vi säger och gör händer det spännande saker i kroppen och själen. Vägen till läkning kan börja! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...

KONTAKT

Adress: Storgatan 33B, Robertsfors
Email: anna@gradins.nu
Telefon: 070-286 96 10

Öppettider

Måndag 7-18

Tisdag 7-20

Onsdag 7-20

Torsdag 7-18

Följ oss

Copyright © All Rights Reserved.